Blog Plukjes Geluk Cadeautjes Geluksplukjes kinderen Knutsels & Frutsels Uncategorized

I did it!

Al weken, maanden….bijna een jaar ben ik heerlijk aan het fröbelen. Ik vertelde jullie al eerder over mijn coronahobby’s. En dat wilde ik toch wel graag een stapje verder brengen. Maar wel zo dat het past bij mijn Plukjes Geluk idee. Met kleine leuke cadeautjes een glimlach op je gezicht toveren.

En dat hoop ik nu te gaan doen via mijn Plukjes Geluk shop
Bijna allemaal zelfgemaakte armbandjes, haarspeldjes en haarbandjes. Gewoon spulletjes waar ik zelf ook blij van wordt om ze te maken. Ik heb dan ook de perfecte paspop in huis met Bliss 😉 Die wil alles wel hebben wat mama maakt. Wellicht niet de beste graadmeter, maar haar enthousiasme doet me al goed. Nu hoop ik dat ook jullie blij worden van mijn handmade Plukjes Geluk.

Netflixen
Ik ben hier echt mee begonnen omdat ik niet avond aan avond achter Netflix wilde zitten. En omdat mijn droom ooit was om een klein cadeauwinkeltje te hebben. Daar heb ik heel veel op geoefend toen ik klein was. Overal zaten prijsjes op geplakt in huis. Mijn moeder werd er gek van.

Ik hou van knutselen en frutselen en na mijn korte break in december toen ik het even allemaal niet meer zo leuk vond was ik heel blij dat ik hier mijn energie bij kon opladen. Het kantoor van Arnout is dan ook voor de helft gevuld met vrolijke kralen, armbandjes en knutsel koffers vol spulletjes. De man bij de action, waar ik 5 gereedschapskoffertjes had besteld, dacht dat ik ging klussen….ja inderdaad met kralen en heel veel meer.

Deze spulletjes staan nu voor jullie klaar op mijn Plukjes Geluk shop.
Ik heb een aantal spulletjes gemaakt maar ik maak ook graag in opdracht wat moois. Zoals de regenboog armbandjes die ik voor een vriendin en haar 2 dochters mocht maken.

Leuk als je een kijkje neemt op mijn Plukjes Geluk shop

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *