Blog Plukjes Geluk Music maestro

Zangeres zonder talent!

Wat ik nog zou willen? Ik zou best wel willen dat ik een beetje kon zingen. Het klinkt altijd zo lekker onder de douche of in de auto. Muziek goed hard en heerlijk mee blΓ¨ren…….herkenbaar?

Maar goed dat zangtalent mis ik dus. Terwijl mijn papa Piet zo mooi kon zingen, echt waar! Hij was mijn Koos Alberts en Wim Sonneveld in 1. Beetje jammer dat hij dat niet heeft doorgegeven. Praten gaat me goed af πŸ™‚ maar het zingen volgens mijn omgeving helaas niet. Maar dat houdt me natuurlijk niet tegen om, of ze nou in de buurt zijn of niet, bij een goed of mooi herkenbaar nummer heerlijk mee te zingen.

Je moet wat te wensen hebben! #zangtalent

Zang…..& dans
Het is ook nog eens goed voor je. Uit onderzoeken is gebleken dat de concentratie immuunglobuline A, een afweerstof, en de hoeveelheid cortison, een hormoon tegen stress, toe nemen wanneer je zingt. Dus werkt zingen stressverlagend en is het goed voor je weerstand. Nou dan moet ik toch maar vaker zingen, vooral na de griep van de afgelopen weken! Misschien kunnen we zo een volgende griep epidemie voorkomen….mooi meegenomen.

Ik ben trouwens niet heel ‘band of artiest vast’. Ik vindt best veel muziek leuk. Vorig jaar zomervakantie hebben we het album van Maaike Ouboter helemaal grijs gespeeld. Zulke mooie kleine liedjes die je bij blijven vooral als je goed naar de teksten luistert.
Bliss is nu ook al weer een aantal weken druk met het liedje Zandbak. Hele voorstellingen geeft ze. Ze kent de tekst okΓ©, het refrein heel goed en struikelt nog regelmatig over het woord nonchalant. Te lief….
Zandbak: Maaike Ouboter – tekst en muziek

Op dit moment kan ik wel genieten van het debuutalbum van Suzan & Freek ‘Gedeeld Door Ons’. Mooie liedjes, heel geschikt om mee te zingen dat zeker. Maar de teksten zijn ook prachtig. Ik hou van dit soort talenten! Nog zo puur en simpel. Mijn Plukje Geluk is dan ook als ik even alleen ben, dit album heerlijk hard opzet en meezing…….en er dan bij dansen want dat maakt mijn feestje eigenlijk helemaal compleet!
Ik ben er dol op πŸ’ƒ
Natuurlijk deel ik even mijn favoriet van nu: Suzan & Freek met Deze is voor mij……speciaal voor jullie. Veel luisterplezier.

Oh ja laat je nog even weten wat jou Plukjes Geluk liedje van dit moment is? Ben heel benieuwd of we een leuke lijst kunnen samenstellen.

Liefs zangeres zonder talent πŸ˜‰ Maar met een grote glimlach

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Hoi Babs

  Ik ben ook echt geen zang talent 😊 maar gelukkig kun je ook zonder dat enorm van muziek genieten πŸ˜€
  Mijn Plukje Geluk was toen ik laatst A Star Is Born aan het kijken was (ik had hem al in de bios gezien) en weer zo genoot van de geweldige muziek, sfeer en intensiteit van de film – ademloos mooi!

  1. Barbara says:

   Heerlijk is dat idd , muziek kan zoveel met je doen. De film is dus een aanrader zo te horen. Ga ik hem eens opzoeken.
   Liefs Babs 😚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *