Blog Plukjes Geluk Eten & drinken Servies

Joy with Tea

Ja het kan echt…een Plukje Geluk bij het zien van een pakje thee! Hoe kwam dat zo…….

#Pickwick

Afgelopen zaterdag vierde een vriendin van mij haar verjaardag. Ze had voor ons vriendinnen een gave activiteit gepland. We gingen naar de The Circle in Veenendaal, voor een Escaperoom(echt een aanrader!). Helaas is het ontsnappen op een haar naar niet gelukt maar lol hebben we zeker gehad.

Van tevoren natuurlijk op zoek gegaan naar een leuk cadeautje. Na een high tea en tijdschriften bon wilde ik nu een wat persoonlijker cadeautje. Een mooie mok om lekker thee uit te drinken en dan het liefst in haar favoriete kleur aqua blauw. En dat is gelukt! Bij Geels woonwarenhuis in Bennekom stond de mooie Leonardo Matera collectie. Niet fel aqua maar subtieler.

Leonardo Matera

Dat was dus gelukt! Maar geen thee mok zonder thee. Keuze is reuze maar ik liep letterlijk tegen Joy of tea aan van Pickwick. Al sinds 2017 op de markt mij bij mij nog onbekend…nu dus niet meer. Genoeg smaakjes om te proeven. Ik werd echt heel erg blij van dit Plukje Geluk! De simpelheid van de tekeningen in combinatie met het kleurgebruik en de gekozen naam Joy of Tea.
Zie je…….zelfs thee kan zorgen voor dat Plukje Geluk.

Welke thee brengt jou dat Plukje Geluk? Ben erg benieuwd of het puur de smaak is of de combi smaak en het prikkelen van je fantasie door de verpakking. Laat je het me weten? Dan breng ik onze Plukjes Geluk: Thee in kaart.
info@plukjesgeluk.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Metha says:

    Heerlijk, een rustmomentje op de bank met green tropical als de kindjes op bed liggen.
    Thee waar ik ook blij van wordt? Munt thee. Het liefst uit eigen tuin. Ik ben benieuwd of mijn plantje weer op zal komen deze lente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *