Dit ben ik!

Hallo ik ben Barbara Hasselaar, 42 jaar en woon in het mooie dorp Bennekom met mijn gezin. Mijn gezin bestaat uit mijn man Arnout,  zoon Imme (12 jr.), zoon Mats (9 jr.) en dochter Bliss (7 jr.), de katten Pucky en Boef en ikzelf.
Zoals je misschien hebt gelezen in mijn 1e blog Dromen, Durven, Doen wil ik op deze pagina Plukjes Geluk veel leuks met jullie delen. Ik wil een glimlach op je gezicht toveren met kleine en grotere dingen uit het leven. Want dat leven zit vol met plukjes Geluk.

Mijn inspiratie haal ik uit dagelijkse dingen die voorbij komen. En ik kan je vertellen dat zijn er heel veel met een gezin van 5 personen. Een man die architect is, we net ons eigen ontworpen huis hebben gebouwd, 3 kids die vol energie zitten en een mama die heel snel enthousiast is over van alles 🙂
Zelf wordt ik blij van een fijn, warm interieur, mooie fotografie, alles voor kids, het geven en mooi aankleden van  feestjes en gezellige dingen organiseren. En op zoek gaan naar leuke hebbedingen, cadeautjes en leuke kinderkleding…..en dat allemaal betaalbaar!

Ik hoop je regelmatig hier te mogen zien dan gaan we samen op zoek naar mooie ‘Plukjes Geluk’

Doeg Barbara Hasselaar

Afbeeldingsresultaat voor barbara hasselaar