Blog Plukjes Geluk Geluksplukjes Knutsels & Frutsels

Lentekriebels

Nee nog niet de echte, echte Lentekriebels hoor. Al is het zonnetje wel heel erg lekker als ie door komt. Uit de wind lekker energie opdoen, beetje bruin toetje krijgen. Want mijn bikini afdruk van afgelopen zomer is echt nergens meer te bekennen. Mijn afdruk is al nooit enorm maar nu is de witheid echt toegeslagen kan ik je garanderen.

Ik heb even gegoogeld op de betekenis van Lentekriebels en dan staat er ‘voorjaarsgevoel’. Klinkt best saai, ik had er meer van verwacht. Gelukkig is dat de omschrijving van een woordenboek en legt ons gevoel het vaak veel beter uit. Want het gevoel van Lentekriebels is alles behalve saai. Het voelt aan als een eerste verliefdheid, kriebels in de buik, energie voor 10, lekker vrolijk, alles willen doen en aanpakken….een enorme energiestoot! Wauw en dat allemaal door een beetje zon. Geweldige die mooie ‘gele rakker’.

Coronahobby’s
Maar goed ik ging het dus eigenlijk helemaal niet over die Lentekriebels hebben en toch ook eigenlijk wel. Want, ik heb ook weer veel meer energie. En dat terwijl we nog volop in de winter zitten. Maar goed energie, waardoor? Ik ben losgegaan. Losgegaan met heel veel leuke dingen. Lekker bezig zijn met mijn ‘coronahobby’s’. Want mijn hemel die heb ik de afgelopen 10 maanden wel bij elkaar gesprokkeld. Vast herkenbaar voor een aantal van jullie. Kleine opsomming:
– Punniken en moois maken – volgt binnenkort;
– Netflixen, ja even eerlijk dat heb ik ook heel veel gedaan;
– Wandelen, echt kilometers met vriendinnen en met de kinderen. Mijn wandelschoenen zijn mijn favorieten geworden. Niet heel charmant, maar ach onder mijn bureau zie je het toch niet :);
РFr̦belen met kralen en leuke armbandjes maken;
– En natuurlijk als grote favoriet mijn Plukjes Geluk maken.

Plukjes Geluk
Al vanaf begin coronatijd zijn we begonnen met onze Geluksplukjes. Honderden kaartjes gemaakt om in o.a. Bennekom rond te brengen en mensen een hart onder de riem te steken. Wat was dat dankbaar ‘werk’ om te doen. Door het plezier van die kaartjes ben ik heerlijk bezig geweest om nog meer mooie kaartjes te maken en zo jullie weer warm te maken om vaker een kaartje naar iemand te sturen. Het cadeautje door de brievenbus.
Nu heb ik een nieuwe reeks gemaakt, en die heten Lentekriebels. Mede door de kleuren en de motiefjes. Heel vrolijk en lief!
Ik merk dat ik door het maken van deze kaartjes energie krijg, een blij gevoel en een energiestoot krijg. Dus ja dan zijn we weer terug bij de Lentekriebels aan het begin van mijn blog. Soort van het hartje is weer rond (cirkel rond klinkt ook zo saai :))

Ik hoop dat jullie mijn Lentekriebels ook mooi vinden.
Je kunt ze hier allemaal bekijken. Have fun!

Plukjes Geluk – Thema Lentekriebels

Tot snel weer!

Liefs Barbara

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *