Emotie

☆ 43 ☆

Nee geen licor 43….maar mijn leeftijd.

Jeetje 43 jaar dat klinkt toch iets minder sexy. Of is dat mijn gevoel omdat het steeds verder van de 40 afgaat?

Hallelujah

40 jaar worden vond ik geen probleem. Dat was een soort van ‘afsluiting’. Een moment waarop ik voor de 2e keer volwassen werd. Het gaf me een soort van rust. Met de kinderen werd het alleen maar makkelijker. Er kwam meer ruimte in mijn hoofd, tevreden zijn met wie ik ben, en echt genieten van elkaar. Het gezin is gewoon het belangrijkste, als dat lekker draait voel ik dat ook in mezelf. Dan is het thuis opgeruimd en in mijn hoofd. Dan werk ik lekker, ben ik vrolijk en geniet ik van kleine dingen. Natuurlijk is het geen halleluja gevoel de hele dag, week in week uit. Ik heb zo ook mijn momentjes. Maar die voeren niet de boventoon.

20.30uur

En dan vandaag, 43 jaar ben ik geworden, eigenlijk vanavond om 20.30 uur pas, maar ach we vieren het lekker de hele dag 😉. Het klinkt gewoon echt ouder, ik voel me zo niet hoor….voel me nog steeds 30 haha. Maar ja wat zegt een leeftijd nou helemaal, kijk ik naar mijn moeder van 79 jaar. Lekker hip, actief en soms zo gek als een deur….
En dat hoop ik over 36 jaar toch ook nog te zijn, en vooral dat ik dan heb gedaan in het leven waar ik blij van word! Want een blij en positief mens kan wel 100 jaar worden. Dus wat is 43 jaar worden dan helemaal?

Joh, ik ben nog een puber!

Verwennerij van de kids

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *