Blog Plukjes Geluk Dromen

Dromen, Durven….Doen!

Al een tijdje speel ik met het idee om dingen te delen waar ik blij van wordt. Kleine dingen, grote dingen en wensen/ideeën die ik heb.
En die dingen…..dat kan echt van alles zijn.
– een gedichtje
– een foto
– kleine leuke cadeautjes en hebbedingen (daar worden we blij van)
– tips voor kids (uitjes, knutselen etc..)
– en over wat ik voel en meemaak als moeder, vrouw en als community manager (ja dat ben ik :))

What makes me happy….de letterlijke woorden van mijn notitieboekje. Het is fijn om bezig te zijn met dingen in het leven die je blij maken….en waarom alleen een glimlach op mijn gezicht? Waarom niet op zo veel meer gezichten. Dat ga ik doen met deze Blog Plukjes Geluk.

Waarom de naam Plukjes Geluk?
Het zijn vaak de kleine dingen die zorgen voor een glimlach of een fijn warm gevoel van binnen.
De plukjes Geluk hoeven dus niet groots en meeslepend te zijn.
Denk aan het mooi behaalde cijfer van je kind, een wandeling door zonnig of juist onstuimig weer. Het vieren van verjaardagen van en met je dierbaren. Een mooi resultaat op je werk of een goede uitslag bij de dokter. Maar ook een lief briefje in de broodtrommel van je kind, het versieren van de yoghurt na het avondeten met hagelslag omdat de dag goed was. Een zelf geplukte bos wilde bloemen of tekening voor opa of oma. En laten we ook niet gewoon het sturen van een kaartje vergeten! Zo’n kleine moeite maar dat brengt echt een cadeautje in iemands brievenbus.

Met deze blogpagina hoop ik niet alleen zelf leuke Plukjes Geluk te plaatsen maar dat samen met elkaar te doen. We hebben vast allemaal andere Plukjes Geluk en waarom deze niet met elkaar delen?

Heb jij zelf Plukjes Geluk mail ze me gerust: info@plukjesgeluk.nl

Doeg Barbara

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *