Cadeautjes

Cadeautjes cadeautjes #1

Wie is er niet dol op cadeautjes?
Ik denk iedereen wel. De verrassing, het uitpakken of eerst even voelen aan het pakje. Dat deed mijn opa altijd voelen aan het cadeautje en dan al raden wat er in zat. Vaak had hij het ook nog goed….waren wij als kleinkinderen toch wel een beetje teleurgesteld. Misschien dat ik daarom vaak een extra stukje cadeau papier gebruik, zeker weten dat de ontvanger niet meteen voelt wat het is.

Mis de creativiteit
Ik merk de laatste jaren wel dat het geven van een echt fysiek cadeautje steeds minder aan het worden is. Bij veel winkels zijn de bekende bonnen te koop zodat je online kunt shoppen. Deels ook wel logisch met het teruglopen van veel winkels in het straatbeeld. Met kinderfeestje wordt al snel om geld gevraagd zodat alles bij elkaar gelegd kan worden om zo zelf een groter cadeau te kopen. Allemaal heel logisch…..maar daarbij gaat de creativiteit ook wel heel erg hard achteruit.
Toch jammer als je een witte envelop krijgt met daarin een bijdrage voor je verjaardag. En vooral bij een kinderverjaardag! Dat is een gemiste kans. Laten we het vooral ook gezellig houden. Okee ik weet dat het, hier met 3 kids, soms best veel verzinnen is voor al die kinderfeestje waarvoor ze worden uitgenodigd. Maar toch is een beetje creativiteit zo leuk. Daarom ga ik dat soort cadeau ideetjes ook met jullie delen via Plukjes Geluk.

Beker van geluk
Mijn middelste zoon had afgelopen week een verjaardag van een vriendinnetje. Ook zij vroeg om een cadeaubon. Die hadden we al gehaald maar dat wilde we natuurlijk leuk inpakken. Ik liep bij de Zeeman tegen deze leuke bekers aan. By little diva in wit en roze. Voor de prijs van €1,99
We kozen voor de stoere panter variant, gevuld met wat snoepjes, cadeaukaart erbij en mooi inpakken. En hij kon op stap met een gezellig, mooi cadeautje dat ook nog voldeed aan de wens van zijn vriendinnetje. Dat is voor mij typisch een Plukje Geluk!


Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] Kringloop tour?Ik vertelde afgelopen week tegen een collega dat ik was begonnen met mijn Plukjes Geluk blogs. Om meer aandacht te schenken aan kleine geluksmomentjes die we allemaal meemaken. En over het oprecht aandacht geven aan elkaar ook waar het gaat om cadeautjes geven. Weg witte enveloppen! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *