Blog Plukjes Geluk Cadeautjes

Cadeautjes

Hallo allemaal,

Het was even stil, maar ik heb zeker niet stil gezeten! Daarom vandaag een kort blogje waarin ik jullie vertel over mijn nieuwe idee. Leuk maar ook spannend.

In mijn eerste blog Dromen, durven…doen! schreef ik over het idee achter Plukjes Geluk. Het delen van ‘dingen’ waar ik blij van wordt en jullie hopelijk ook. Dat ik op kleine schaal ook leuke cadeautjes met jullie wil delen. Gewoon omdat ik dat zo leuk vindt.

Plukjes Geluk winkeltje
Van jongs af aan heb ik altijd al wel het idee gehad dat ik later een klein winkeltje zou hebben waarin ik leuke, kleine cadeautjes zou verkopen, bloemen en waar je ook een kopje koffie of thee kon drinken met een lekker stuk taart. Nu is van een fysiek winkeltje niet veel gekomen, maar met Plukjes Geluk wilde ik graag met deze kleine leuke cadeautjes op gezellige marktjes gaan staan. Ik had daar al wel een plannetje voor opgezet en de eerste cadeautjes ingekocht. Maar je raadt het al…..toen kwam corona onze wereld binnen.

Maar dat weerhoud me niet om daar verder mee te gaan, maar dan op een iets andere manier maar met hetzelfde enthousiasme en creativiteit. En ik denk dat het me zelfs meer heeft geïnspireerd.

De ideetjes voor kleine cadeautjes, als extraatje bij het geld envelopje, of om te versturen per post. Zo blijven we de momenten vieren in het leven. Zelf ben ik dol op die kleine cadeautjes om weer even iemand in het zonnetje te zetten. Die glimlach voor me te zien. En dat kan al met een klein gebaar. Zo hebben onze Plukjes geluk kaartjes ook veel mensen blij gemaakt. We hebben veel reacties ontvangen en zelfs ook kaartjes terug mogen ontvangen van blije mensen.

Plukjes Geluk cadeautjes
Dus ik ga door met mijn idee om leuke kleine cadeautjes met jullie te delen. Op een simpele, laagdrempelige manier. Ik deel dit via deze site en via Instagram en Facebook. Hier vindt je de cadeautjes die mij blij maken en die ik ook graag cadeau doe om iemand anders blij te maken. Maar ook leuke cake toppers, haarspeldjes, kleine knuffelpopjes en leuke mini tasjes.


Popjes

Oorbelletjes

Lollypop

Hoe werkt het?
Zit er wat voor je tussen? Dan stuur je me een berichtje via info@plukjesgeluk.nl
Is het een cadeautje? Wil je het laten versturen? Dat kan allemaal. Dan pak ik het leuk voor je in. Je kunt er ook een gepersonaliseerd kaartje bij bestellen en dan zorgen we dat het verstuurd wordt.
Cadeautjes in Bennekom kom ik ook graag even langs brengen, heb ik meteen een fietsmomentje 🙂 En zie je iets leuks voor jezelf, dan maken we ook daar natuurlijk een cadeautje van. Ik ben zelf ook dol op uitpakken!

Alvast veel shop plezier! En onthoud: Het zit ‘m in de kleine persoonlijk dingen die het leven mooi maken!


Cadeaukaartjes

Cadeau ideetje

Cadeau ideetje

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Irene says:

    Wat ben je ook een heerlijk mens. Ik word blij van je blogs🤗

    1. Barbara says:

      Ooh dankjewel 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *